HTML

Miskolci hírek

Miskolci lévén, fontosnak tartom a megfelelő tájékoztatást....És nem csak a negatív híreket szeretném közölni...szeretném, ha a város megítélése javulna, bár tény, itt élünk....tudjuk, mi zajlik minden reggel a villamoson, az utakon, az ovikban, az iskolákban. Halljuk hát!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kocsonyafeszkó - avagy a Birodalom visszavág Miskolcnak

2009.02.20. 21:50 Abydosgate

Éljen! Ismét február, és ismét Kocsonyafesztivál... Lehet pénzt költeni (már ami még megmaradt a hó vége felé közeledve a rezsi, meg a hitelek törlesztése után), lehet szórakozni.

Na, közlekedni azt nem..... Merthogy ismét útlezárás, elterelés és természetesen a belvárosi forgatag miatti lassú villamos forgalom a jellemző. Figyelem!!! Kéretik a villamosokra odafigyelni!!! Sokkal nagyobbak és erősebbek!!

Ja, és még egy javaslat: ne menjünk legközelebb gyerekekkel a békaágyúzásra! Tiprásveszély! A békákat önző felnőttek akarják újabban megszerezni, és ezen cél elérése érdekében bárkit, akár még gyerekeket is képesek eltaposni!!!

Amúgy az árusok az idén is kitesznek magukért. Legalábbis, ami az árakat illeti...De a legnehezebb helyzetben a kisgyermekesek vannak ismételten, illetve azok, akik nem bírnak az ínycsiklandó finomságoknak ellenállni... Rendkívül veszélyes tud ám lenni a pénztárcákra!!!

És persze itt vannak a pótolhatatlan indiánok... Érdekes, a sátruk előtt többen álltak, mint a színpadok előtt. Kora délután mindenképpen. De rendkívül rossz helyen vannak, a bámészkodók könnyen kiléphetnek a villamos elé, és a hangfalak miatt, nem lehet hallani a közelgő villamos csilingelését... Az meg ugye nem túl jó ómen....

Lássuk a mai programot:

febr. 20. péntek

A megnyitó kellőképpen rövid, nem unalmas, és kellemes környezetben, a várban történt. Na, de a szervezők elgondolkodhatnának azon, vajon az idén, hogy lesz elegendő tizedannyi békát a nép elé szórni??????  Ahol is inkább ezt a gyermekeknek kéne megejteni, nem pedig az idős nénikéknek, bácsikáknak, akik képesek egy-egy békáért gyermekeket is taposni??    Mellesleg vérlázító volt a látvány...

Miután túljutottunk a sokkon, usgyi a belváros! No, ott már folyt is a rendezvény.  Minden árus nyitva, a színpadon folyamatos fellépők... Nem ismertem őket. Komolyan. Viszont volt közöttük igazán hallgatható is.  Kovalsky, Maróth Viki, Ladányi Andrea, Belga, és  a KFT pedig emelte az estét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcihirek.blog.hu/api/trackback/id/tr85955640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása